Mercedes-Benz

Ons bedrijf.
Graag tot uw dienst.

Historiek

Even kort de historiek schetsen van Car Assistance Company N.V. CAC was een bestaande MB concessie die deel uitmaakte van een tweede MB concessie eigendom van de heer Lenoir te Herentals. De heer Lenoir wenste Turnhout te verkopen en zo werd CAC door de heer en mevrouw Sollie overgenomen per 01/01/76.
Bij de overname werd er door de bestaande Mercedes-Benz importeur de wens geuit een nieuwe vestiging te openen binnen de 3 jaar na overname.
De nieuwbouw werd per oktober 1978 ingehuldigd op ons huidig adres Stw. Op Gierle 355.
De nieuwe vestiging is gesitueerd buiten de stadskern en uitgerust met een moderne werkplaats.
De terreinen laten ons toe eventuele uitbreidingen te realiseren.
Sinds 1994 is ook de zoon voltijds mee gaan werken in het bedrijf. In datzelfde jaar vond ook de grootste investering plaats sinds 1978 : een showroom van 1.000 m werd bijgeplaatst om terug aan de nieuwste eisen te voldoen maar vooral om de klant een uitgebreide keuze te bieden in ons volledig gamma.
In het jaar 1999-2000 werd de werkplaats vernieuwd en de laatste twee realisaties waren een bijkomend magazijn van drie verdiepen met een vloeroppervlakte van 1.500 m2 en tot slot een showroomaanpassing voor het merk SMART.
Het jaar 2007 vonden opfrissingen plaats in en rond het gebouw, alsook bijkomende kantoren gezien de groei van de verkoopploeg.
Anno september 2013 was er de opening van de nieuw gebouwde showroom. Dit gebouw heeft drie verdiepingen en een totale grondoppervlakte van 6.000 m2. Tevens werd in dit gedeelte nieuwbouw gebruik gemaakt van geologische grondwarmte om het gebouw te verwarmen danwel te koelen. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan het milieu en mochten wij De Federauto Green Award bekomen anno 2014!
Vanwege de sterk veranderende markt heeft Car Assistance Company per 3 december 2019 de activiteiten overgedragen aan de Van Mossel Automotive Groep Belgiƫ. Persoonlijke aandacht en een uitstekende dienstverlening zijn ook voor Van Mossel kenmerkend. Met de overname van alle activiteiten worden tevens de medewerkers overgenomen die voor CAC werkzaam zijn, waardoor de voor u vertrouwde gezichten uw vast aanspreekpunt blijven.